Boek Chefwise, Life Lessons from Leading Chefs Around the World
-
Gratis verzending vanaf €65 in NLVoor België €80
-
Levering 2-5 werkdagenivm de SALE kan levering iets langer duren
-
Als cadeau verpaktWe verpakken het kosteloos als een mooi cadeau
-
Bel, whatsapp of mail ons voor vragen+31 20 7866057 of [email protected]
Om een geweldige chef-kok te worden of een toprestaurant te runnen, moet je leren van degenen die er al zijn geweest, de chef-koks. In dit unieke boek heeft auteur Shari Bayer de wijsheid verzameld van sterrensterren, opkomende professionals en restauranteigenaren over de hele wereld om essentieel insider-advies te geven aan alle aspirant-koks en culinaire zakenmensen.
Met een grote aantrekkingskracht op chef-koks en andere professionals die al actief zijn in de industrie, fijnproevers en iedereen die ervan droomt om een eigen restaurant te openen, is dit een van de eerste boeken die echt inzicht geeft in en onderzoek doet naar de mechanismen van de culinaire industrie vanuit een eigentijdse en holistisch perspectief, in plaats van gericht te zijn op recepten en technieken. Gevuld met inspirerende lessen en persoonlijke anekdotes, behandelt Chefwise de dingen die normaal niet op de culinaire school worden onderwezen, maar die essentiële onderdelen zijn van het dagelijkse werk van een hedendaagse chef-kok - van een creatieve kok en inspirerend leider tot een slimme ondernemer en expert op het gebied van sociale media.Wat ze je niet leren aan de Harvard Business School voor de horeca.
Aanbevolen chef-koks zijn onder andere Massimo Bottura, Jeremy Chan, Tom Colicchio, Nina Compton, Wylie Dufresne, Suzanne Goin, Enrique Olvera, Eric Ripert, Clare Smyth, Jean-Georges Vongerichten en Alice Waters.
formaat: Hardback
maat: 203 × 137 mm (8 × 5 3/8 inch)
Engelse editie